Tuns și coafat

Oferă-i părului tău răsfățul pe care îl merită! Profesioniștii noștri îți oferă tunsori și coafuri personalizate stilului tău dar și fizionomiei, cu mai mult de 10 ani de experiență și numeroase premii in hairstyling.

VEZI PREȚURI

Vopsit

Nuanța părului tău poate transforma un look obișnuit în unul de efect. Fii în centrul atenției cu ajutorul unui păr sănătos, strălucitor și cu o nuanță în trend. Specialiștii noștri pregătesc special pentru tine ultimele trenduri în materie de culoare și produse ce nu deteriorează structura părului.

VEZI PREȚURI

Frizerie

Și părul bărbaților are nevoie de atenție deosebită. Vino la noi pentru o tunsoare perfectă fizionomiei tale, ușor de aranjat, ce te poate scoate din anonimat.

VEZI PREȚURI

Cosmetică

La Utopia, te simți și ești mai frumoasă cu ajutorul serviciilor noastre personalizate de cosmetică. De la epilat definitiv, până la tratamente cu oxigen hiperbaric, vom avea grijă ca atunci când pleci de la noi, să te simți mai fresh și mai frumoasă ca niciodată!

VEZI PREȚURI

Manichiură / Pedichiură

Se spune că poți spune multe despre personalitatea unui om după mâinile sale. La Utopia, ținem cont de asta și îți vom face unghiile să arate impecabil, dar și sănătoase.

VEZI PREȚURI

 

They made magic with my hair!

Dana

Am mers într-o seară să îmi aranjez părul la urgență, fără programare prealabilă. Pe lângă faptul că am arătat minunat, am avut parte și de o companie plăcută - pe Maria.

Catalina

Un salon unde te simti rasfatata. Profesionalism si staff de calitate. Recomand cu incredere!!!

Madalina

M-am simtit minunat de rasfatata! Personal si produse de calitate!

Diana